Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

Möt våra kollegor

"Genom att säkerställa att våra system kan hantera förnybart bidrar teamet och jag till Preems version om ett mer hållbart samhälle"

Jag är ansvarig för Supply & Tradings IT-system och vi i avdelningen ska se till att verksamheten har de system den behöver, både idag och i framtiden.

- I takt med att det förnybara växer och marknaden och regelverk förändras, ändras även kraven på våra system. Vi befinner oss i en spännande tid med nya tekniker såsom exempelvis AI och Block chain där vi behöver anpassa oss inför nya förutsättningar och behov. 

Vi har en vision om att leda omställningen mot ett mer hållbart samhälle. Hur bidrar du i din roll till att möjliggöra Preems vision?
- Genom att säkerställa att våra system kan hantera förnybart bidrar teamet och jag till Preems vision om ett mer hållbart samhälle. Men hållbarhet handlar inte bara om förnybar råvara eller produkt. Det handlar även om att optimera produktion och logistik för att på så sätt minska CO2-utsläppen även i de leden. Genom att ha kunskap om hållbarhet och var i värdekedjan CO2-utsläpp sker, kan vi genom en dialog med våra partners bidra till utvecklingen av IT-funktionalitet så att verksamheten kan göra de bästa valen även med tanke på hållbarhet.

Vad är det bästa med att arbeta på Preem?

- Det jag uppskattar mest med att arbeta på Preem är den trevliga kulturen. Preem genomsyras av en genuin vilja att dela med sig av kunskap och att lyssna på varandra. Tack vare att vi är ett så pass stort företag finns det goda möjligheter till att växa och vidareutvecklas inom nya roller internt. På så sätt får man möjligheten att både utveckla sig själv och företaget när man tar med sig kunskap vidare in i nya roller.

 

Marie Hansson

Avdelningschef IT

Marie Hansson

Följ med på vår resa mot en bättre framtid

Vill du jobba för framtiden redan i dag? Vi kan ha något som passar dig och din kompetens.