Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

En varm företagskultur

Vill du jobba för framtiden redan idag? Hos oss blir din energi en del av vår gemensamma förändringskraft.

Varje medarbetare är lika viktig

På Preem blir dina unika egenskaper en del av vår varma och inkluderande företagskultur där gemenskap och samarbete är självklara verktyg för att nå dit vi ska.

Vår företagskultur och din arbetsvardag präglas av en snabb förändringstakt, innovation och lösningsfokus. Det kräver att varje medarbetare är med och driver utvecklingen, tar sig an nya utmaningar och tar ansvar för sin egen och verksamhetens utveckling varje dag.

Självledarskap är en nyckel för att vi ska lyckas med vår omställningsresa. Vi jobbar tvärfunktionellt, inkluderar och samarbetar över teamgränser, avdelningar och funktioner och tänker laget före jaget. Vi jobbar tillsammans och långsiktigt för att nå våra hårt satta klimatmål och vår vision om ett mer hållbart samhälle till 2035. 

Våra värderingar

På Preem arbetar vi efter tre värderingar som ska vägleda oss i vår vardag. De ger oss ett gemensamt förhållningssätt och gemensamma spelregler för hur vi ska bemöta varandra som kollegor, våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.

 • Sol-ikon

  Ansvarstagande

  Ansvarstagande är för oss att alltid sätta säkerhet först i alla våra beslut. Genom att uppträda professionellt och med god kompetens bidrar vi till hållbara relationer. Dessutom tar vi ett hållbart ansvar för såväl arbetsmiljö, miljö, socialt engagemang som ekonomisk långsiktighet.

 • Stjärna-ikon

  Nyskapande

  Nyskapande är för oss att i allt vi gör driva framåt, leda omvandlingen och ständigt utveckla såväl individ som verksamhet. För att kunna vara nyskapande vill vi medvetet och aktivt uppmuntra till kreativitet och ett lösningsorienterat synsätt. Vi vågar ta affärsmässiga risker, men kompromissar aldrig om den personliga säkerheten. Tillsammans firar vi våra framgångar.

 • Hjärt-ikon

  Inkluderande

  För att leva "Ett Preem" är det viktigt för oss att tillsammans bygga en stark gemenskap. Det gör vi genom att alltid vara välkomnande och inkluderande på ett respektfullt, sympatiskt, öppet och personligt sätt i alla våra möten. Då skapas en långsiktig och hållbar relation mellan varandra, med våra kunder och vår omvärld, där olikheter blir en styrka. Tillsammans gör vi skillnad.

"Viktigt att bygga stark gemenskap"

Här berättar Magnus Heimbiurg, VD, om vår kultur och värderingar.

Är du rätt för oss och vi rätt för dig?

För att kunna möta morgondagens utmaningar krävs det att du som medarbetare är förändringsbenägen. Att du vill vara med på Preems resa framåt. 

För att trivas och lyckas på Preem behöver du vara 

 • Öppen för nya utmaningar. 
 • En lagspelare. Vi gillar att jobba i team. 
 • Bra på att se din roll i helheten. 

Självklart delar du också våra ambitioner. För när det kommer till kritan finns det ingen viktigare färdriktning än den som går mot ett mer hållbart samhälle. Och vi är på väg dit – med smarta lösningar som gör skillnad för samhälle och miljö.