Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

Jobba på Preemstation

Vill du vara en del av en bättre resa?

Ta chansen och bidra tillsammans med dina kollegor på station till att möjliggöra en bättre resa för våra resenärer ute på vägarna.

Lediga tjänster på station

Är du en engagerad Säljare, Stationschef eller Föreståndare och vill jobba för framtiden redan i dag? Då kan vi ha något som passar dig.

Att arbeta på Preemstation

Att arbeta på eller för en av våra alla Preemstationer är en unik möjlighet där ingen dag är den andra lik.

Varje dag så har vi på stationen flera roller. Vi är bagare, kockar, städare, trädgårdsmästare, snöplogare, vaktmästare, café-personal m.m. Detta gör att ingen dag är den andra lik och vi måste vara beredda på att snabbt hoppa mellan de olika rollerna. Vilken roll vi än har, så är målet tydligt. Vi ska jobba för att upplevelsen av att besöka en av våra stationer ska vara så bra som möjligt.

Livet på station är ett socialt yrke där vi träffar hundratals människor varje dag. Tillsammans med våra engagerade kollegor så jobbar vi varje dag för att möjligöra för alla vår kunder att få en bättre resa - vart de än ska. 

Vi tror på att om vi trivs på jobbet, så gör vi ett bättre jobb. Därför är engagemang, utveckling, inkludering och lagarbete en otroligt viktig del av vår vardag. 

Butikspersonal utanför Preem-mack

Stationschef, Preem Uppsala

Sanna Nord

Preems stationer drivs i majoritet av våra Preem Partners. Detta innebär att förmåner kan variera beroende på var i landet du arbetar. Oavsett var i landet du arbetar så välkomnas du till vår kultur, våra värderingar och gemenskap.

Preem Partner - en unik möjlighet

De flesta av våra stationer drivs av våra Preem Partners. Att vara Preem partner innebär att du bedriver verksamhet på din station som egenföretagare där du följer Preems butikskoncept och får stöttning av Preem för verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning.
Det finns även ett etablerat nätverk av Preem partners som delar erfarenheter och hjälper varandra till en bättre resa. 

Vill du veta mer om att jobba på station?

Vill du veta mer om vad våra kollegor Marcus, Jennifer och Jörgen tycker om sitt arbete på station?