Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

En bättre resa till Mora

Vi är stolt huvudsponsor av Vasaloppet sen 2009. Vi är med och gör resan bättre för alla tappra kämpar därute i spåren, finns på plats och stöttar längs vägen till Mora.

Vår resa på Preem går mot en mer hållbar framtid, mot en stor omställning av vår verksamhet till 2035. Vi gör det här för att vi vill, kan och måste. Som Sveriges största drivmedelsbolag är vi en betydande utsläppskälla av koldioxid och en del av problemet. Men just därför en har vi en möjlighet att vara en del av lösningen.

Läs mer om vår resa mot 2035

Ladda upp inför Cykelvasan

Tre roligaste träningspassen – mountainbikeproffset tipsar

Harvar du på i gamla hjulspår med din cykelträning? Emil Lindgren har svaret på hur du kan utveckla din träning och ha roligt på samma gång.

Ladda upp inför Cykelvasan

Så får du in träningen på semestern

Semestern är till för avkoppling och återhämtning. Det behöver dock inte betyda att du bör eller måste sluta träna. Tvärtom. 

Vasaloppsbussarna – ett smart val

Vi vill hjälpa till att förbättra trafiksituationen under Vasaloppets vintervecka. Därför sponsrar vi de 300 bussar som rullar mellan start och mål under tävlingsveckan. Med färre bilar i farten och HVO100 i tanken bidrar bussarna dessutom till att minska påverkan på miljön.

Du kan även åka våra långfärdsbussar från Stockholm, Göteborg och Sundsvall till Mora eller Sälen. 

OBS: Vi erbjuder endast busstransport under Vintervasan.