Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Sponsring och samhällsengagemang

Vi vill bidra till positiv utveckling inom de områden vi sponsrar

Sponsring ger oss möjligheter att engagera oss i samhället och möta människor genom ett gemensamt intresse.

Att aktivt arbeta med våra sponsringsengagemang är viktigt för oss. Genom relevanta partnersamarbeten vill vi öka kunskapen om vår verksamhet, skapa goda relationer och högt engagemang hos målgruppen.

Vi har delat in vår sponsring i tre områden

  • Nationell sponsring
  • Lokal sponsring
  • Samhällsengagemang

Nationell sponsring

Sedan 2009 har vi varit stolt huvudsponsorer för Vasaloppet. Tillsammans delar vi samma vision om en mer hållbar framtid samt viljan att engagera och uppmuntra till rörelse och god hälsa. Läs med om vårt sponsorskap med Vasaloppet.

Samhällsengagemang

Samverkan mellan näringsliv och samhälle tycker vi på Preem är viktigt. Som ett av Sveriges största företag vill vi vara med och bidra i frågor som är extra angelägna för oss.  

Lokal sponsring på Preem

På Preem vill vi främja föreningslivet för barn och ungdomar. Det gör vi bland annat genom att sponsra föreningars barn- och ungdomsverksamhet i vårt närområde. Lokalsamhället är viktigt för oss och vår förhoppning är att vårt stöd ska bidra till positiv utveckling inom de områden vi sponsrar.

Våra samarbeten sker främst med föreningar inom närliggande geografiskt område för vårt raffinaderi i Lysekil. Detta omfattar kommunerna Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanum. 

Vår lokala sponsring har tre huvudområden med fokus på barn- och ungdomsverksamhet:

  • Idrott
  • Socialt
  • Kultur

Louise Menzinsky Blom

Ansvarig för sponsring

E-post

louise.menzinsky.blom@preem.se