Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

Att jobba som Säljare

Jennifer jobbar som säljare på en av våra stationer i Halmstad på Tylösandsvägen. Vi träffar Jennifer en onsdag i mars för att prata med henne om hur det är att jobba som Säljare på preem och vad en kan förvänta sig som Säljare på station.

Berätta, hur ser en vanlig dag ut som Säljare på preem? 
Det är svårt att beskriva en vanlig dag som Säljare på preem. Ingen dag är egentligen den andra lik, vilket gör jobbet väldigt spännande. Det är alltid kunden som är i fokus och förutom att vara behjälplig i kassan så kan vi behöva hjälpa till att tanka, fylla på luft i däcken och massa annat. Sedan förutom att hjälpa kunder så ser vi till att butiken är redo för våra kunder genom att ta emot leveranser och fylla i hyllorna. Vi förbereder även mackor, bullar och annat ätbart.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Förutom just det att ingen dag är den andra lik så är det absolut att träffa så många människor varje dag och att överträffa deras förväntningar. Jag tycker att det är så kul med att ge ett bemötande i världsklass till våra kunder.
Det är även kul att vi jobbar i team på stationen. Varje dag så bollar vi uppgifter mellan varandra och hjälper till för att vi gemensamt ska nå stationens mål. Det är så roligt!
Det är även skoj att få göra så mycket olika saker varje dag. Exempelvis att bereda mat, fixa mackor och plocka upp varor.

Vad skulle du säga till nån som funderar på att söka jobb hos oss?
Det är viktigt att den som söker sig till preem gillar lagarbete och att träffa människor. Det är även viktigt att du gillar att sälja och göra det där lilla extra för kunden - det är vår viktigaste uppgift. Sedan så måste du vara beredd på att hoppa mellan olika roller då arbetet är så varierat. Exempelvis om en kund behöver hjälp så kan du få avbryta det du håller på med i stunden.

Vi har en vision om att leda omställningen mot ett mer hållbart samhälle. Hur bidrar ni på station att möjliggöra Preems vision?
Vi gör flera saker för att leda omställningen mot ett mer hållbart samhälle. Vi exempelvis har alltid haft ett stort fokus på källsortering på stationen samt att vi jobbar aktivt för att minska matavfall och svinn genom att exempelvis fronta varor med kort utgångsdatum.

Jennifer Moreno Budini

Säljare, Halmstad

Jennifer Moreno Budini