Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

2022-02-18

Pressmeddelande

Preem inleder samarbete med Camilla Hamid

Som ett led i att lyfta fram kvaliteten på det egna fikasortimentet inleder nu drivmedelsbolaget Preem ett långsiktigt samarbete med bakprofilen och receptkreatören Camilla Hamid.

Den prisbelönta bakbloggaren, Tv-profilen och bakboksförfattaren Camilla Hamid har med sina läckra recept blivit väldigt populär bland svenska folket. Nu inleds ett långsiktigt samarbete – som båda parter ser fram emot.

- Det ska bli jätteroligt att tillsammans med Preem skapa gott och engagerande innehåll så att fler får upp ögonen för Preems välsmakande fikautbud, säger Camilla Hamid.

På Preems bemannade stationer gräddas goda och väldoftande kanelbullar, semlor, croissanter, wienerbröd och andra fikabröd – flera gånger om dagen. Något som Preem gärna vill uppmärksamma fler på.

- Hos Preem får du tillgång till ett brett utbud av fräscha bakverk som är jästa och gräddade på stationens lilla bageri. Tillsammans med Camilla Hamid får vi nu chansen att uppmärksamma fler på detta och det känns väldigt kul, säger Martin Severin, Kategoriansvarig Freshfood på Preem.