Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2022-02-14

Pressmeddelande

Preem först med korvar fria från onödiga tillsatser

Tillsammans med leverantören Lindvalls uppgraderar Preem sitt korvsortiment. Som första aktör utmed vägarna lanseras nu korvar som är fria från konserveringsmedel och socker.

I dag efterfrågar många svenskar produkter av högre kvalitet och konsumenter uppvisar ett allt större intresse för vad de äter.

- Vi vet att konsumenter vill ha mat som består av riktiga råvaror utan onödiga tillsatser, därför är vi stolta över att kunna vara först med denna nyhet utmed vägarna. Nu kan vi erbjuda minst lika god korv som tidigare, men utan socker och konserveringsmedel, säger Martin Severin, Kategoriansvarig Freshfood på Preem.

Det innebär att storsäljare som Kabanoss, Kycklingkorv, Ost & bacon, Säsongens korv, Baconlindad korv, Grillkorv och Wienerkorv har nytt recept och är fria från konserveringsmedel och socker. Samtidigt lanseras en helt ny korv – Hot jalapeno.

Preem kommer även fortsatt ha vegansk och vegetarisk korv i det ordinarie sortimentet. Alla korvar hos Preem är glutenfria och glutenfria bröd finns som tillval på våra stationer.

Mer information finns att läsa på: https://www.preem.se/godkorv