Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2018-12-13

Pressmeddelande

Ulrika Fager ny kommunikationschef på Preem

Preem har utsett Ulrika Fager till ny kommunikationschef. Ulrika har gedigen erfarenhet från liknande roll för bland annat Swedavia, Saab och SAS. Hon tillträder tjänsten senast den 1 mars 2019.

Ulrika Fager kommunikationschef Preem

Ulrika Fager kommer närmast från en chefsroll på Swedavia där hon ansvarat för avdelningen Medierelationer och kriskommunikation. Hon har en bred och gedigen erfarenhet av kommunikations- och påverkansarbete.

– Jag är mycket glad över att kunna välkomna Ulrika Fager till Preem och vårt kommunikationsteam. Preem vill vara ledande i omställningen mot ett mer hållbart samhälle och i den förändringen är kommunikation en viktig pusselbit. Ulrika kommer med sin erfarenhet och bredd inom kommunikationsyrket att bidra i detta arbete, säger Petter Holland, vd Preem.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Preem. För mig handlar kommunikationsyrket om att påverka i viktiga frågor. Just nu är den viktigaste frågan för alla företag hur man kan bidra till en mer hållbar framtid. Preem är ett av de bolag som går i bräschen inom hållbarhet både i handling och i sin kommunikation. Att få vara en del av det arbetet känns både spännande och bra på riktigt, säger Ulrika Fager.

För mer information, kontakta:
Preems pressjour, 070 450 10 01, press@preem.se

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning 69 miljarder SEK.