Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2015-02-24

Pressmeddelande

Preem inviger ny bemannad station i Mellerud

Idag inviger Preem sin nya bemannade drivmedelsstation i centrala Mellerud. Stationen har ett utmärkt läge i direkt anslutning till E45. Stationen är en del av Preems expansiva satsning på etableringar längs strategiska trafikplatser och knutpunkter runt om i Sverige.

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda en bemannad drivmedelsstation i Mellerud och vi hoppas stationen är en tillgång för såväl lokala som mer långväga bilister. Vår ambition är att skapa en mötesplats med trivsam miljö och med ett matutbud som håller hög kvalité. Vi serverar också kanske Melleruds godaste kaffe från utvalda Arabicabönor. Självklart är kaffet Fairtrade- och kravmärkt, säger Magnus Holm, marknadsdirektör på Preem.

Stationen tillhandahåller drivmedel med högt innehåll av förnybara råvaror, såsom Preem Evolution Diesel och E85. Här finns också biltvätt, uthyrning av släp och olika bilvårdsprodukter. Stationen är öppen mellan 06.00 och 22.00 vardagar och 08.00 och 22.00 på helgen. Officiell invigning av stationen sker idag tisdag den 24 februari klockan 11.00.