Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2015-01-28

Pressmeddelande

Preem förlänger samarbetet med Vasaloppet

Preem har förlängt avtalet med Vasaloppet om att fortsätta som huvudsponsor året runt till världens äldsta, längsta och största långlopp på skidor. Avtalet gäller i ett år med option om ytterligare två år.

Sedan 2009 har Preem varit huvudsponsor till Vasaloppet, både till sommar- och vinterveckan, och har sett hur positivt sponsorskapet har utvecklats både när det gäller kännedom om varumärket och ökad försäljning under Vasaloppsperioden.

– Vi tror på långsiktiga relationer när det gäller sponsring och ett fortsatt samarbete bidrar till att stärka varumärket och relationen till våra kunder. Vasaloppet står för många positiva och känslomässiga inslag. Det har gett oss en möjlighet att kommunicera hela företaget och stödjer vår vision om hållbarhet och omtanke för människor och miljön. Vi får också en storartad chans att visa upp vårt stationskoncept, exempelvis vår satsning på Fresh Food, för att få fram nya goda och sunda maträtter utan att tumma på kvalitét eller råvaror, säger Marie Bark, marknadschef på Preem.

Samarbetet kommer att exponeras mot alla de som är på väg till och från Vasaloppsarrangemangen. Gemensamma aktiviteter kommer att genomföras både före, under och efter vasaloppsveckan. Internt inom Preem har Vasaloppet blivit en viktig friskvårdsatsning och många anställda deltar i något av loppen, som erbjuder något för både elitåkare och motionärer. Förra året deltog nästan tio procent av Preems personal i något av loppen.

– Vi är glada att kunna jobba vidare utifrån den djupa relation vi under åren etablerat med Preem, som med engagemang, kunskap och resurser hjälper oss göra arrangemangen bättre, säger Anders Selling, vd för Vasaloppet.