Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2015-10-23

Pressmeddelande

Nytt betalkort som ger vägarnas största drivmedelsrabatt

Nu är det premiär för Preem MasterCard som ger vägarnas största drivmedelsrabatt*. Den som väljer att tanka på en bemannad station har 25 öre i rabatt på drivmedelspriset och väljer man en automatstation är rabatten 10 öre. Kortet ger också 1 % i bonus på externa köp från första köp.

Preems nya kort har en rad fördelar exempelvis ingen årsavgift, tankafelförsäkring och en tillgodoränta på 1,6 procent. Kortet gäller på cirka 34 miljoner inköpsställen världen över och ger 1 % bonus på externa köp. Bonusen gäller från första köp, så man behöver alltså inte handla för ett visst belopp innan bonusen börjar gälla.

– Idag föredrar väldigt många att betala med kort för att det är enkelt, smidigt och ger en flexibilitet. Vi på Preem arbetar ständigt med att förbättra våra erbjudanden och produkter. Därför känns det mycket glädjande att vi nu kan lansera ett betalkort som ligger längst fram i utvecklingen och som ger vägarnas största drivmedelsrabatt. Vi tror det blir uppskattat och vi kommer dessutom att knyta bra erbjudande från vårt eget sortiment till kortet, säger Dan Lundman, Chef för Preems kortprodukter.

Preems nya MasterCardkort är ett betal- och kreditkort och ges ut i samarbete med Ikano Bank. Det går att göra delbetalningar med kortet för den som önskar och man kan alltid välja en ränte- och avgiftsfri inköpsmånad.

*Jämfört med övriga betalkort i drivmedelsbranschen.