Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2014-12-04

Pressmeddelande

Preem öppnar ny bemannad station i Rosersberg

Idag inviger Preem ytterligare en ny bemannad drivmedelsstation. Stationen har ett utmärkt läge vid E4, avfart Rosersberg, strax söder om Arlanda. Stationen är en del av Preems expansiva satsning på etableringar längs strategiska trafikplatser och knutpunkter runt om i Sverige.

– Stationen i Rosersberg är ett välkommet nytillskott i vår stationskedja. Med den fortsätter vi att utöka och förstärka vårt stationsnät i Mälardalsområdet. Stationen har ett utmärkt läge vid E4 där cirka 60 000 bilar passerar per dygn och är den femte nybyggda stationen som vi öppnat under senaste åren, säger Magnus Holm, marknadsdirektör på Preem.

Den nya stationen vänder sig till såväl privatbilister som yrkestrafik. Förutom drivmedel med högt innehåll av förnybara råvaror, såsom Preem Evolution Diesel och E85, finns här även en bemannad butik som bland annat erbjuder mat och KRAV- och Fairtrademärkt kaffe.

– I butiken vill vi skapa en mötesplats där miljön är trivsam, servicen personlig och ett matutbud som håller hög kvalité. Här finns till exempel en salladsbar för att själv plocka ihop en egen sallad och för den som föredrar en kaffepaus finns det en cafédel med sittplatser. Vi har också satsat på en Drive In-lucka för de som snabbt vill handla något från butiken utan att kliva ur bilen. Allt för att möta våra kunders olika behov och önskemål om service, säger Magnus Holm.

Stationen kommer att vara öppen veckans alla dagar mellan 6 och 24. Officiell invigning av stationen sker idag den 4 december klockan 11.00.