Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2014-03-21

Pressmeddelande

Preem öppnar ny bemannad station i Falköping

Nu har Preem öppnat en ny bemannad drivmedelsstation i Falköping. Stationen vid Ulricehamnsvägen har byggts om till Preems koncept och är en del av Preems expansiva satsning på nya moderna bemannade stationer längs strategiska trafikplatser och knutpunkter runt om i Sverige.

Anläggningen vänder sig till såväl privatbilister som yrkestrafik. Den nya stationen erbjuder drivmedel med högt innehåll av förnybara råvaror, bland annat Preems ACP Evolution diesel med tallolja som kraftigt minskar koldioxidutsläppen samt E85.

– Vi är nu glada över att kunna erbjuda både boende i Falköping med omnejd och mer långväga bilister en ny bemannad station under vårt varumärke. Här kommer vi att erbjuda bra service exempelvis tillhandhåller vi olika bilvårdsprodukter och dagligvaror, säger Christer Nilsson, distriktschef Preem.

Längre fram under året kommer konceptet att utökas med försäljning av mat och dryck av uppskattade Freshfoodprodukter unika för Preem. Självklart kommer den som behöver pigga upp sig med en kopp kaffe att erbjudas Preems erkänt goda kaffe.