Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

2014-05-27

Pressmeddelande

Preem öppnar ny bemannad station i Åkersberga

Idag öppnar Preems nya bemannade drivmedelsstation i Åkersberga. Stationen har ett utmärkt läge vid väg 276 och är en del av Preems expansiva satsning att etablera drivmedelsstationer längs strategiska trafikplatser och knutpunkter runt om i Sverige.

– Stationen i Åkersberga är ett välkommet nytillskott i vår stationskedja. Vi hoppas stationen blir en tillgång för såväl lokala som mer långväga bilister. Med stationen i Åkersberga fortsätter vi att utöka och förstärka vårt stationsnät i Mälardalsområdet. Stationen är den fjärde i raden av flera nya moderna och bemannade stationer, som vi öppnat under senaste åren, längs strategiska trafikplatser och knutpunkter runt om i Sverige, säger Magnus Holm, Marknadsdirektör på Preem.

Stationen i Åkersberga vänder sig till såväl privatbilister som yrkestrafik. Förutom drivmedel med högt innehåll av förnybara råvaror, såsom ACP Evolution Diesel och E85 finnas det även en Renofin biltvätt som har en egen reningsanläggning där 80 % av tvättvattnet återanvänds samt uthyrning av släpkärror.

– Den bemannade butiken kommer att erbjuda försäljning av mat och dryck av vårt freshfoodkoncept som bland annat innebär en salladsbar för att själv kunna plocka ihop en egen sallad. Stationen har även en cafédel med sittplatser för den som föredrar att ta en välbehövlig paus i bilkörningen och pigga upp sig med vårt erkänt goda kaffe. Självklart är kaffet KRAV- och Fairtrade-märkt, precis som på övriga Preemstationer, säger Magnus Holm.