Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

2014-11-26

Pressmeddelande

Preem lanserar ny mobilanpassad webbplats för Sök station

Nu blir det smidigare att hitta till Preems stationer via digitala kanaler i och med lanseringen av en ny responsiv webbplats. Bakgrunden är behovet av att förenkla användningen i mobilen och erbjuda Sök station som fungerar i alla uppkopplade enheter, som mobil, dator och surfplatta.

För detta ändamål har adressen hitta.preem.se skapats. Fördelen med responsiv design är att webbplatsen anpassar sig till den skärmstorlek och enhet som besökaren har.

– I dag är det vanligt att göra det enklare att hitta till enskilda butiker. Vi behöver kunna stödja samtliga våra stationer lokalt och med den nya sökfunktionen finns nu alla stationer representerade med egen webbsida och webbadress, säger Patrik Talamo, digitalt ansvarig på Preem.

I tjänsten kan också användarna göra filtrerade sökningar efter specifika behov, som till exempel biltvätt, släputhyrning eller olika drivmedlen. Tjänsten innehåller även ruttplanering. Google Maps är den kartlösning som den nya responsiva tjänsten baseras på och det är Daytona som har utvecklat tjänsten tillsammans med Preems IT-avdelning.

– Vi har även gjort det möjligt att ha sökfunktionen som en ikon på hemskärmen i mobilen och läsplatta så att den fungerar som en applikation. Vi vill vara en vän på vägen som hela tiden finns tillgänglig i fickan, säger Patrik Talamo.