Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2014-05-22

Pressmeddelande

Preem breddar matutbudet längs med vägen

Allt fler svenskar, även utanför storstäderna, väljer att hämta färdiglagad mat och konsumenternas livsstil har blivit allt mer rörligt i kombination med att allt fler också blivit medvetna om vikten av bra råvaror i maten man hämtar hem.

Nu lanserar Preem den populära maträtten pulled pork att ätas i butiksbakade frallor. Preem fortsätter att bredda mat utbudet längs med vägen och passar samtidigt på att erbjuda sin fräscha salladsbar på fler stationer.

– Vi är stolta över att vi hela tiden breddar vårt utbud av mat och att vi medvetet satsar på att få fram nya spännande maträtter med bra kvalitét och råvaror längs med vägen. Vi vill att det ska finnas flera varianter av mat att välja på, och att maten även ska kunna kombineras ihop efter eget tycke och smak. Vare sig man väljer att hämta hem maten eller äta den direkt på station. Vår pulled pork är fantastiskt gott tillsammans med våra frasiga pinfärska frallor och serveras med coleslaw och barbecuesås. Vid sidan om kan man plocka ihop de grönsaker man föredrar, säger Malin Åblad, chef för Kategori på Preem.

Preems idé kring maten längs med vägen är att satsa på Freshfood för att erbjuda ett gott och sunt alternativ och Preem arbetar ständigt med att utveckla och förbättra mat utbudet enligt kundernas önskemål. Pulled pork är ett långkok som tillagas av fläskkött på låg temperatur för att köttet ska bli riktigt mört och saftigt.

– Vi är först i branschen med att erbjuda pulled pork på hela kedjan, på alla våra bemannande stationer. Pulled pork innehåller låg fetthalt och är ett bra alternativ till hamburgaren, då köttet som stoppas i den nybakade frallan, är lätt att hålla i handen och äta. Take Away från Preem ska vara enkelt, gott och snabbserverat och passa många olika smaker. Många bilister känner säkert igen sig i hur svårt det kan vara att få ihop de många viljorna kring vilken mat man vill ha längs vägen. Vi vill hjälpa våra kunder att hitta nya goda matfavoriter, säger Malin Åblad.