Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2013-03-15

Pressmeddelande

Preem öppnar ny bemannad station med drive-in i Nyköping

Idag öppnar Preem en ny bemannad drivmedelsstation längs E4 vid avfarten mot Skavsta flygplats. Den nya stationen är den första i raden av flera nya moderna och bemannade stationer längs strategiska trafikplatser och knutpunkter runt om i Sverige.

Stationen i Nyköping är Sveriges första drivmedelsstation med drive-in där resenären kan välja mat från Preems breda freshfood sortiment och äta en kvalitetsmåltid utan att kliva ur fordonet.

-      Vi är mycket nöjda med stationens placering då en modern station gör bäst nytta i knutpunkter som betjänar olika typer av resenärer. Vi hoppas bli en tillgång för både långväga resenärer och lokala Nyköpingsbor. Även för pendlare som vill få med sig frukost på väg till tåget, säger Andreas Viefhaus, Marknadsdirektör Preem AB.

Stationen har naturligtvis drivmedel, fördelat på sex tankplatser för Etanol E85/diesel/bensin samt en separat tankplats för tung trafik med diesel och AdBlue. Stationen erbjuder även en modern miljöanpassad och Svanenmärkt biltvätt. Under året tillkommer en snabbladdningsstolpe för elbilar.

-      Vi fortsätter med att projektera för ytterligare fyra nya stationer i Mälardalen med omnejd under 2013. Även dessa kommer ha flera nyheter i inredning, utbud och design, avslutar Andreas Viefhaus.

Officiell invigning i Nyköping sker torsdagen den 21 mars 2013, kl. 11.00.