Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2012-06-29

Pressmeddelande

Åk gratis med Preem i Almedalen

Sedan flera år är Preem starkt engagerat i aktiviteterna under Almedalsveckan i Visby. Därför bjuder vi nu resenärer till Gotland på transporten mellan Visby flygplats och Visby city / Almedalen. Håll utkik efter Preems Evolutiondekorerade Volvo V60. Först till kvarn får gratis biltransport…..

Preem deltar under politikerveckan för att beskriva raffinerings- och drivmedelstillverkning samt vad vi gör för att förbättra och än mer miljöanpassa våra bränslen. För att Sverige ska lyckas ännu bättre med att utveckla framtidens än mer miljöanpassade drivmedel är det viktigt att våra politiker skapar förutsättningar för industrin med långsiktiga spelregler för att nödvändiga investeringar ska bli affärsmässiga och möjliga att genomföra.

För att visa vilket föregångsland Sverige redan är på drivmedelsutveckling bjuder Preem på gratis transport mellan Visby flygplats och innerstaden med en Volvo V60, fulltankad med världens bästa standarddiesel. Preem Evolution diesel innehåller 30% förnybara råvaror som minskar koldioxidutsläppen med ca 25% jämfört helt fossil diesel. Evolution diesel är utvecklad i Sverige, på svensk skogsråvara tallolja, som från att vara en restprodukt från pappersmassaindustrin förädlats via våra anläggningar i Piteå och Göteborg till ett drivmedel som är anpassat för alla dieselfordon. Evolution diesel kan tankas på 350 av Preems tankställen, dessutom till samma pris som vanlig diesel. Kan det bli bättre?

Alla resenärer och Gotlandsbor är välkomna att åka med Preems Evolutiondrivna bil under Almedalsveckan. Evolution diesel står för det Preem avser fortsätta att göra; utveckla och miljöanpassa våra bränslen ännu mer. Läs mer om Evolution diesel på vår hemsida http://evolution.preem.se/evolution-diesel . Så håll utkik efter Preems Evolutiondekorerade Volvo V60 under Almedalsveckan 1/7-7/7, 2012. Först till kvarn gäller…….