Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2020-06-30

Pressmeddelande

Preem bjuder på inspiration från Friluftsfrämjandet i sommar

Coronapandemin väntas skapa en rusning till naturen i sommar. Preem erbjuder därför alla sina kunder en kostnadsfri inspirationsguide till friluftsliv för sommaren 2020 – speciellt framtagen av Friluftsfrämjandet. Från v.28 finns friluftsguiden ”Friluftsliv – inspiration, sommaren 2020” på Preems alla bemannade stationer och för nedladdning via Preems digitala kanaler.

Covid-19 har gjort att våren och sommaren 2020 blivit annorlunda på många sätt. När många svenska familjer nu påbörjar sina semestrar är det extra viktigt att det finns möjligheter att få utrymme för vila, återhämtning och kvalitetstid. Därför erbjuder Preem våra kunder tips och inspiration om hur du kan få ut det mesta av den svenska sommaren 2020 – genom den friluftsguide som Friluftsfrämjandet tagit fram.

– Vi vill göra det enkelt för våra kunder att kunna njuta av den svenska sommaren på ett lustfyllt och samtidigt ansvarsfullt sätt. Därför nappade vi direkt på idén att distribuera Friluftsfrämjandets friluftsguide på våra stationer och i våra digitala kanaler, säger Patrik Johansson, chef för stationsverksamheten på Preem.

Friluftsguiden kommer att finnas tillgänglig på Preems bemannade stationer runtom i Sverige från v. 28 samt på Preems hemsida för nedladdning.

– ”Friluftsliv – inspiration, sommaren 2020” är framtagen av Friluftsfrämjandet i syfte att sprida inspiration för friluftsliv och information om allemansrätten sommaren 2020. Vår förhoppning är att bidra till en lite tryggare, roligare och mer lärorik sommar i naturen, där vi lämnar naturen i gott skick även när vi gått hem, säger Adam Bergsveen, kommunikationschef för Friluftsfrämjandet.

För mer information och möjlighet att ladda ned friluftsguiden – besök Preem.se/smemester.