Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2018-04-18

Pressmeddelande

Preem öppnar automatstation i Skellefteå

På Mackvägen 7, intill E4, i Skellefteå öppnar Preem en ny automatstation. Stationen erbjuder bensin 95, ACP Diesel och etanol E85. Stationen öppnade för tankning i slutet av mars.Stationen, som tidigare var en Gulfstation, har renoverats med nya körytor och ny design. Intill stationen finns även restaurangkedjan Max.

 - För oss är tillgängligheten viktig och därför känns det bra att utöka nätverket med en station i Skellefteå. Att kunderna ska kunna tanka snabbt, enkelt och erbjuda drivmedel i världsklass, säger Daniel Hällsten, distriktschef för automat- och Såifastationer på Preem.

För mer information, kontakta:
Preems presstelefon, 070-450 10 01
Daniel Hällsten, distriktschef automat- och Såfiastationer Preem, 070 541 35 99
Niclas Brantingson, presschef Preem, 070-362 03 99, niclas.brantingson@preem.se

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.