Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2017-02-28

Pressmeddelande

Stjärnskottet Sofia Henrikssons bästa låttips inför Vasaloppet ​

Musik hjälper oss att prestera bättre när det kommer till idrott, det slår forskningen fast. Sofia Henriksson är en av våra största talanger inom längdskidåkningen, nu delar hon med sig av sina bästa låtar för ett lyckat lopp.Sofia Henriksson slutade fyra i årets Tjejvasa, mindre än en sekund utanför pallen och är ett av Sveriges stora framtidslöften inom längdskidåkning.  Tillsammans med Preem har hon tagit fram en spotifylista där hon delar med sig av sina bästa låtar för ett lyckat skidlopp.

- Musik är en viktig del av min uppladdning. När jag står inför ett hårt träningspass eller tufft lopp stoppar jag in hörlurarna i öronen och sätter på en riktigt bra låt. Då släpper alla negativa tankar och jag kan fokusera på den utmaning jag står inför, det ger mig den där extra energin som jag sedan tar med mig till loppet, säger Sofia Henriksson, Piteå Elit SK.

Preem är huvudsponsor till Vasaloppet och vill genom att dela med sig av Sofias Vasaloppslista till alla åkare skapa de perfekta förutsättningarna för så många som möjligt att prestera på topp under loppet.

Sofias Vasaloppslista hittar du här:
https://open.spotify.com/user/soofia94/playlist/59hH4wGCpUhRzfgEs45cze

Mer information om Sofia Henriksson
http://www.sofiahenriksson.com/om-mig.html


För mer information, kontakta:
Preems presstelefon, 070-450 10 01
Niclas Brantingson, presschef Preem, 070-362 03 99, niclas.brantingson@preem.se