Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2015-03-23

Pressmeddelande

Nu serveras det god mat från bra råvaror på Preem i Götene

Nu lanseras Freshfood på Preemstationen i Götene. Matkonceptet är unikt för Preem och innehåller goda maträtter baserade på bra råvaror. 

Genom att utmana vad en drivmedelsstation egentligen kan servera, har Preem utvecklat ett matkoncept som till exempel innehåller butiksbakade frallor, stenugnsbakad pizza, pulled pork och fräscha salladsbarer.

– Vi vill skapa en mötesplats med trivsam cafémiljön och ett bra matutbud som passar olika viljor i bilen. Nu kan var och en komponera sin egen måltid, oavsett om man väljer att äta på stationen, i bilen eller köper med hem. Kanske att vi nu också har Götenes godaste kaffe från utvalda Arabicabönor. Självklart är kaffet Fairtrade- och kravmärkt. Allt kommer som vanligt att serveras med samma goda servicekänsla från våra duktiga medarbetare, säger Christer Nilsson, distriktschef på Preem.

Stationen i Götene tillhandahåller också drivmedel med högt innehåll av förnybara råvaror, som Preems unika Evolution Diesel som markant minskar koldioxidutsläppen och etanol E85. Här finns också dagligvaror och ett sortiment av olika bilvårdsprodukter.

Stationen är öppen alla dagar 06:00-24:00.