Preem Logo

Sök efter något i sökfältet ovan för att visa resultat

Välkommen till vår nya group-sajt. Hittar du inte det du söker eller vill lämna feedback,mejla oss här.

2015-02-25

Pressmeddelande

Idag återinviger Preem sin bemannade station i Avesta

Idag återinviger Preem sin bemannade drivmedelsstation i Avesta på Bergsnäsgatan. Stationen har nu fått gott om sittplatser för att kunna ta emot många matgäster.

– Vi är mycket glada över att återinviga vår station i Avesta efter den olyckliga branden för drygt ett år sedan. Extra stolta är vi över att stationen fått gott om sittplatser, för vi vill skapa en mötesplats med trivsam miljö och ett matutbud som håller hög kvalité. Här finns till exempel en salladsbar för att själv plocka ihop en egen sallad och den populära maträtten pulled pork att ätas i butiksbakade frallor, säger Magnus Holm, marknadsdirektör på Preem.

Stationen vänder sig till såväl privatbilister som yrkestrafik och tillhandahåller drivmedel med högt innehåll av förnybara råvaror, såsom Preem Evolution Diesel och E85. Här finns också en ny och modern biltvätt och Preems erkänt goda Fairtrade- och kravmärkta kaffe från utvalda Arabicabönor.

Stationen kommer att vara öppen veckans alla dagar mellan 05.30 och 22.00. Officiell återinvigning av stationen sker idag onsdag den 25 februari klockan 11.00.